PALKÓ CSÁRDA - Dunavarsány - étterem, rendezvényhelyszín Asztalfoglalás:
(06) 30 813 - 8066
(06) 30 405 - 3593

Bemutatkozó

A csárda az 51.-es főút szigethalmi elágazásában épült, melyet több év szünet után 2013. október 15.-én nyitottunk újra.

Szemléletünk középpontjában nem más a főszereplő, mint a VENDÉG, még akkor is, ha a mai modern, rohanó világban el akarják velünk hitetni, hogy nincs szükség a tradícionális, békebeli vendéglátásra, hogy nincs idő arra, hogy beszélgessünk néhány mondatot az asztalnál, hogy nincs igény azokra az ízekre, amit anyáink és nagyanyáink hagytak ránk örökségül.

Mi hisszük és valljuk, hogy az évtizedek alatt megszerzett szakmai tapasztalat ebben a rohanó világban is még értéket képvisel.

Hívjuk és várjuk, térjen be hozzánk, ebédelni, hozza el Szeretteit, Kedvesét, Családját vacsorázni, ünnepelje nálunk névnapját, születésnapját, tartsa nálunk eljegyzését, lakodalmát, keresztelőjét,  és mi minden elvárásának igyekszünk megfelelni.

Étlapunkról, akcióinkról, rendezvényeinkről, aktualitásainkról weblapunk belső oldalain tájákozhatódhat. Örömünkre szolgál, hogy meglátogatta weblapunkat, reméljük felkeltettük érdeklődését és személyesen is ellátogat hozzánk!

Wi-fi, parkoló, babaszék, Otp szépkártya (hamarosan), vegetáriánus ételek, akadálymentes elérhetőség, Erzsébet utalvány, Ticket restaurant, Sodexo pass

Várjuk sok szeretettel: Doroszlay László és munkatársai

Erzsébet utalvány elfogadóhely   Sodexho utalvány elfogadóhely   Ticket Restaurant utalvány elfogadóhely   Éttermünk akadálymentesen megközelíthető   Wi-Fi csatlakozási lehetőség

 

Újra megnyitottunk!